Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

autos

Daimler 4.0 liter 6 cilinder sedan luxe

Prijs: € 9.950,-

2.431 keer bekeken • Status: Actief

  • Kilometerstand:
  • 21 km
  • Kleur:
  • Grijs
  • Bouwjaar:
  • 1991
  • Brandstof:
  • Benzine

Daimler sedan 1991 4.0 U9 zes cilinders enkele foto,s zijn op aanvraag deze auto staat al een poosje ongebruikt in de garage. De meldcode bij de RDW van de auto is 4467 het kenteken is ZL-20-FV eerste toelating NL is 03mei1991 .. Bij de Prijs is niets ingevuld we stellen voor daarover te gaan onderhandelen en zoeken een liefhebber voor dit type vehicle / voiture.

 1991 Daimler 4.0 cat (model for Europe Germany) specifications & performance data review Specs

Omschrijving Beschreibung 1991 Daimler 4.0 cat (model for Europe Germany) specifications & performance data review Specs datasheet with technical data and performance data plus an analysis of the direct market competition of Daimler 4.0 cat in 1991, the model with 4-door sedan body and Line-6 3980 cm3 / 242.8 cui engine size, 163 kW / 222 PS / 219 hp (DIN) of power, 4-speed automatic powertrain for Europe Germany. Specifications listing with fuel economy, top speed, performance factory data and ProfessCars™ estimation: this Daimler would accelerate 0-60 mph in 8.5 sec, 0-100 km/h in 8.9 sec, 0-200 km/h in 48.8 sec and quarter mile time is 16.4 sec. daimler 4.0 zes cylinder by jaquar kimman haarlem/amsterdam. bent u een vriendelijke sociale man/vrouw dan heb ik voor u een nieuwe uitdaging in uw leven, een prachtige daimler waarmee u bruidsparen mee rond kunt rijden en andere feestgangers, er is door ons niet mee gereden de daimler staat in de garage maar te staan, de banden zijn nieuw de auto is van binnen nieuw de motor is goed de accu is er wel uit en ik zoek nu een echte liefhebber van dit soort auto,s die hem wil koesteren verder. voor foto,s stuurt u een e mail op aanvraag dan krijgt u een setje toegestuurd. als u verdere vragen heeft dan verneem ik dat wel van u. we zullen zelf nog proberen om er ook nog foto,s bij deze advertentie te zetten. U kunt ook een aanvraag met uw naam adres en mobiele nummer doen voor de foto,s dan sturen we die via whatsapp. 

 

Ik ga geen hele einden met geinteresseerden rijden dat kost en tijd en kost veel onnodige kilometers kopen zien betalen en weg  en verder gaan met de wagen is het doel waarnaar we streven..Trouwens de auto monteur gaat graag met u verder die kent de wagen door en door kan apk doen is van zijn vak auto monteur apk keurmeester dus dat heeft u alvast gratis er bij en in uw zak zitten.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heemstede
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0031[0]235284422

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)