Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

autos

Saab 9-7X 5.3 LPI V8 ZWART LUXE EN UITZONDERLIJJKE SUV FULL OPTION

Prijs: € 15.000,-

833 keer bekeken • Status: Actief

  • Kilometerstand:
  • 160000 km
  • Kleur:
  • Zwart
  • Brandstof:
  • LPG

Deze auto beschikt over geavanceerde all wheel drive, deze actieve regeling is volautomatisch en zo ontworpen dat alle vier de wielen continu worden gecontroleerd en het vermogen afhankelijk van de grip tussen de voor- en achterwielen wordt verdeeld. Het resultaat is grip op alle ondergronden. Daarnaast vergelijkt het systeem de bewegingen van het voertuig met de stuuruitslagen, als de auto neigt door te slippen, remt het systeem een of meerdere wielen af en verkleint , indien nodig, de opeingshoek van de gasklep. Dit gecombineerd met zijn automatische niveauregeling (luchtverontreiniging) zorgt voor uitstekend rijgedrag onder ieder omstandigheid. Hij trekt met gemak op stabiele wijze zware karren, over snelwegen en hobbelige paden. Helt niet over in bochten door de luchtvering en heeft door zijn parkeer sensoren voor en achter ook in de stad niets te vrezen.

Saab heeft volgens autospecialisten en reviews zijn stempel op een verfijnde en elegante wijze op de Amerikaanse markt gedrukt. De wegprestaties doen dan ook Europees aan. Door de luchtvering zwalkt hij niet over de weg zoals zijn Amerikaanse broers en heeft hij een hele soepele maar korte draaicircel.
Met de Saab 9-7X 5.3 V8 koop je een grote, imposante, meer dan compleet ingerichte auto die best een portie exclusiviteit uitstraalt. In kwalitatief opzicht doet het interieur hoogwaardig aan: zacht aan-voelend dashboardmateriaal, houtaccenten, standaard leer op stoelen en portier-panelen. De fenomenaal complete uitvoering van de 9-7X is misschien wel zijn grootste troefkaart. Naast 'alles wat je verwacht' krijgt hij onder andere een Bose-geluidsinstallatie mee en aan de buitenkant bijvoorbeeld 18-inch lichtmetalen wielen, xenon-verlichting, een elektrisch bedienbaar zonnedak en een trekhaak die bij deze auto ongebruikt is (3000kg trekvermogen).
Interieur duo colour beige met antraciet .

Nieuwe LPG installatie .

De 5,3-liter V8 past helemaal bij het concept. Een gespierde GM-krachtbron met 300 pk en 447 Nm trekkracht. Met de voor de hand liggende ontspannen rijstijl ga je als een vorst over de weg. De twee ton zware SUV zoeft soepeltjes van de plek, wint met grote stappen snelheid en nestelt zich algauw op een vlotte kruissnelheid.
Te bezichtigen te WaregemDeze auto beschikt over geavanceerde all wheel drive, deze actieve regeling is volautomatisch en zo ontworpen dat alle vier de wielen continu worden gecontroleerd en het vermogen afhankelijk van de grip tussen de voor- en achterwielen wordt verdeeld. Het resultaat is grip op alle ondergronden. Daarnaast vergelijkt het systeem de bewegingen van het voertuig met de stuuruitslagen, als de auto neigt door te slippen, remt het systeem een of meerdere wielen af en verkleint , indien nodig, de opeingshoek van de gasklep. Dit gecombineerd met zijn automatische niveauregeling (luchtverontreiniging) zorgt voor uitstekend rijgedrag onder ieder omstandigheid. Hij trekt met gemak op stabiele wijze zware karren, over snelwegen en hobbelige paden. Helt niet over in bochten door de luchtvering en heeft door zijn parkeer sensoren voor en achter ook in de stad niets te vrezen

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Anzegem
(West-Vlaanderen, BelgiŽ)
Tel: +32(0)479977539

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)