Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

autos

Suzuki swift shogun zwart 5D 2006 benzine handgeschakeld

Prijs: € 3.250,-

361 keer bekeken • Status: Actief

  • Kilometerstand:
  • 133300 km

• Handelaren met belachelijk lage inkoopprijzen & mensen die enkel bieden en toch niet langs willen komen, bespaar jezelf en mij de moeite A.U.B. Serieuze koper gezocht. *
Hierbij bied ik mijn betrouwbare Suzuki swift shogun uit 2006 aan. De auto staat tekoop vanwege de aanschaf van een diesel auto i.v.m werk.

De Suzuki heeft onlangs een nieuwe versnellingsbak en remmen gekregen( zie foto’s). De APK loopt nog tot december 2019. Auto staat op mooie velgen met winterbanden en ik heb speciale achterlichten laten inbouwen. Ook ligt er achterin de auto een subwoofer die overgenomen mag worden. De Suzuki heeft mij in de afgelopen 3 jaar nog nooit in de steek gelaten en start altijd onder welke weersomstandigheden dan ook. Ik heb de auto aanschaft met 116D op de teller in 2016 en dat staat inmiddels op 133D ( er word nog af en toe mee gereden). Helaas heeft de auto schade door een “ sleutel kras” over de portieren( kan bij de garage voor €400-, hersteld worden). Er is een kap boven het rechterachterwiel heel licht verbogen. ( zie laatste 3 foto’s voor schade). Onzinbiedingen worden niet serieus genomen! Gezien de km stand, alle extra opties, de APK en de reparatie van de versnellingsbak, remmen en nieuwe winterbanden is dit een betrouwbare auto waar u nog een hele lange tijd plezier van kan hebben zonder reparaties op korte termijn.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Eindhoven
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)